Udtalelser

Læs her hvad vores kunder udtaler

Hos Baggesen Begravelsesforretning betyder det alt for os, at vi kan give vores kunder en rigtig god service på trods af den svære situation.

Som specialuddannede bedemænd sætter vi en ære i at vejlede og rådgive bedst muligt om alle de praktiske forhold, der kan være i forbindelse med et dødsfald, og vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis der er spørgsmål vedrørende begravelse, kremation, ceremoni m.m.

Vi har fuld forståelse for, man som efterladt står i en svær tid, og vi afholder derfor samtaler både i hjemmet eller i vores afdelinger, uanset om det er weekend, aften eller helligdag.

Nedenstående er et udpluk af udtalelser, vi har modtaget fra vores kunder. Vi håber, de kan være til hjælp og inspiration.

Er der brug for uddybning, står vi altid til rådighed på tlf. +45 98 90 15 11

Send os en mail

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig. Ring på tlf. +45 98 90 15 11 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha

Det var dejligt, at I rykkede hurtigt ud og handlede straks på alt. I imødekom alle vore forespørgsler og handlede professionelt og venligt.

A. Nielsen - 05.02.2023

Det var værdigt og smukt, da far blev lagt i kiste. Alt var som vi ønskede, det skulle være. Stor tak for at gøre en så trist begivenhed til noget smukt. Vi er meget tilfredse.

S. Pedersen - 31.01.2023

Det var dejligt, at bedemanden hurtigt kunne arrangere et møde og allerede samme dag kunne arrangere en dato for bisættelsen. Alt i alt en meget professionel rådgivning. Tak for det.

B. Jensen - 13.01.2023

Det var dejligt, at det kunne lade sig gøre med 2 bedemænd til at lægge i kiste på det tidspunkt, som jeg ønskede det. Bedemanden udviste en fantastisk ro og ærbødighed ved selve højtideligheden, selvom det var en anderledes højtidelighed, vi selv stod for, og blot skulle have hjælp til lukning og transport af kisten. Stor tak til bedemanden for en anderledes højtidelighed.

A. Ditlev - 04.01.2023

Vi blev mødt med den største respekt for os, som var i sorg. Alt blev ordnet efter vores ønsker, og uden at vi lagde mærke til det store arbejde, der lå bag.

S. Jacobsen - 22.10.2022

Fantastisk hjælp lige fra samtalen lige efter dødsfaldet, hvor bedemanden hjalp os med alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen. Tak fordi I sørgede for, at vi fik en god og smuk afsked med afdøde.

E. Meldgaard - 11.06.2022

Det var så smukt, da min mor skulle lægges i kisten på plejehjemmet, vi vil aldrig glemme det. Meget behagelige og rolige bedemænd. Mange tak for det.

C. Lauritsen - 07.01.2022

Vi kendte bedemanden fra en tidligere bisættelse, og det var rart at have samme person igen. Fint at kunne ringe i sidste øjeblik og nå at få flere blomster med.

B. Nielsen - 10.07.2022

Bedemanden arrangerede hele begravelsen, og vi fik alle bilag på én faktura. Vi fik professionel hjælp og vejledning, og begravelsen var velarrangeret.

F. Larsen - 08.08.2022

Fra første færd blev jeg vejledt med empati. Alle praktiske problemer blev håndteret sobert, og jeg har kun ros til overs.

O. Høeg - 11.09.2022

Det var dejligt, at I kunne komme hurtigt, og det var en meget behagelig samtale, hvor man ikke følte, at man blev prakket alle mulige dyre løsninger på. Desuden havde bedemanden papirerne med fra en tidligere bisættelse, så vi kunne tage udgangspunkt i det, og det var rigtig fint.

A. Olesen - 22.11.2022

Når jeg havde spørgsmål, ringede jeg til Baggesen, og straks fik jeg svar. Der har været fuld forståelse og hjælp fra start til slut.

B. Christensen - 01.12.2022