Udtalelser

Læs her hvad vores kunder udtaler

Hos Baggesen Begravelsesforretning betyder det alt for os, at vi kan give vores kunder en rigtig god service på trods af den svære situation.

Som specialuddannede bedemænd sætter vi en ære i at vejlede og rådgive bedst muligt om alle de praktiske forhold, der kan være i forbindelse med et dødsfald, og vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis der er spørgsmål vedrørende begravelse, kremation, ceremoni m.m.

Vi har fuld forståelse for, man som efterladt står i en svær tid, og vi afholder derfor samtaler både i hjemmet eller i vores afdelinger, uanset om det er weekend, aften eller helligdag.

Nedenstående er et udpluk af udtalelser, vi har modtaget fra vores kunder. Vi håber, de kan være til hjælp og inspiration.

Er der brug for uddybning, står vi altid til rådighed på tlf. +45 98 90 15 11

Send os en mail

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig. Ring på tlf. +45 98 90 15 11 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Læs om privatlivspolitik her
hCaptcha

Det var dejligt at blive taget hånd om og hjulpet stille og roligt igennem tingene med den rette blanding af god stemning og respekt for døden- og få vejledning om mulighederne uden at føle, at vi blev presset i nogen retninger.

L. Hundevad

Der var fin information om priser og forslag til, hvad der skulle til for at skabe en god afslutning. Betjeningen var meget personlig og empatisk.

A. D. Hansen

Bedemanden var behagelig at snakke med og virkede trøstende midt i sorgen.

B. Meyer

Bedemanden kom hurtigt, og det var en meget behagelig samtale, hvor man ikke følte, at man blev prakket alle mulige dyre løsninger på. Dejligt, at alle regninger kunne samles i én, så der ikke var så meget at holde styr på.

A. Olesen

Bedemanden var meget venlig, imødekommende og fagligt kompetent.

H. Thomsen

Begravelsen var velarrangeret, og alt var klart som aftalt. Bedemanden samlede alle udgifterne til én faktura, og den totale pris blev som anslået.

F. Larsen

Det var dejligt, at bedemanden var nem at komme i kontakt med og hurtig til at rykke ud. God information og venlig betjening.

H. Buje

Vi fik alle ønsker opfyldt og fik den smukkeste begravelse, alt blev ordnet for os.

K. Hansen

Bedemanden var behagelig og havde stor forståelse for den situation, vi stod i. Vi måtte altid ringe, og han havde telefonnr. til alle relevante.

L. Brorholt

Alt var vellykket. Der var empati, viden og kompetencer i forbindelse med min mors bisættelse.

B. Hagen

Det var en stor fordel, at vi kendte jer fra tidligere. Vi er hver gang blevet mødt med stor hjertevarme og professionel hjælp. Der var stor fleksibilitet mht tidspunkt for samtale med bedemand, kisteilægning og kørsel til kapel.

J. Olesen