Bedemand Sindal

Ved et dødsfald kan mange beslutninger være overladt til de pårørende og midt i sorg og savn, skal der træffes afgørelse blandt andet om begravelse eller bisættelse med kremation. Her hjælper vi som erfarne og fagligt uddannede bedemænd med at skabe overblik over forløbet. Vi hjælper gennem samtale og vejledning med at planlægge en værdig og respektfuld afsked.

Stort udvalg af kister, urner og gravsten

Det kan være vanskeligt, oven i alt det andet, at beslutte sig for den rette kiste, urne og gravsten og her står vi naturligvis til rådighed og kan rådgive jer seriøst og sagligt, så I ender med det bedste valg. Vores erfarne stenhuggere kan ligeledes hjælpe med individuelle løsninger, hvis I ikke finder den helt rette sten i sortimentet.

Vi sørger for det praktiske

Vi er tilgængelige, når I har brug for rådgivning og vejledning til en god og mindeværdig afsked. Vi aftaler at mødes i hjemmet eller på vores kontor og gennem samtale og løbende dialog finder vi frem til den rette løsning for jer som pårørende.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Anmeldelse af dødsfald til begravelsesmyndigheden og ansøgning om begravelseshjælp
  • Kontakt til kirkekontor, præst og kirkegård/krematorium
  • Udformning af dødsannonce og indrykning, kistepynt, kirkepynt og kranse
  • Kistelægning og udsyngning fra hjemmet/plejehjem/sygehus
  • Bestilling af kaffebord, salmeblade o.s.v.
  • Transport af urne fra krematoriet til kirkegård
  • Spredning af aske over havet
  • Kontakt til fagforening, sygeforsikring m.v.

Nyttige guides

“Når nogen dør” er en brochure, hvor du kan finde svar på mange af de spørgsmål, der rejser sig i forbindelse med et dødsfald.

“Guide for efterladte” giver dig et samlet overblik over de mange forskellige services og ydelser, du som pårørende skal tage stilling til i forbindelse med din samtale med en bedemand.

Klik på knapperne herunder for at hente PDF.

Når nogen dør Guide for efterladte
Kontakt os

Døgntelefon

Tlf. +45 98 90 15 11
24 timers vagttelefon året rundt

Firmainfo

CVR 30522613
Bank: Spar Nord
Kontonr. 9046-2055701866

Send os en mail

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig. Ring på tlf. +45 98 90 15 11 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha
Vagttelefon

Vagttelefon

Har du mistet en af dine nærmeste i Sindal eller omegn, så kan vi hele døgnet træffes på telefon

Omsorg

Ved dødsfald

Som pårørende skal man tage stilling til mange spørgsmål. Hos Baggesen Begravelsesforretning hjælper vi med rådgivning og samtale og tager hånd om alle de praktiske forhold.

Kiste

Sortiment

Ved begravelse og bisættelse tilbyder vi et stort udvalg af kister og urner i flere materialer og farver og er behjælpelige med blomstervalg til kiste, kirke og ceremoni.

Stenhuggeri

Stenhuggeri

Vi samarbejder med Danske Stenhuggerier og har stenudstilling/-salg i Hjørring, Brønderslev og Pandrup.