Bedemand Pandrup

Mister du én, der står dig nær i Pandrup eller omegn, er vi som uddannede og erfarne bedemænd klar til at hjælpe dig med planlægning af en personlig og respektfuld afsked. Uanset om I ønsker en begravelse eller bisættelse med efterfølgende kremation, så bistår vi med råd og vejledning, så I trygt kan tage stilling til de mange spørgsmål et ventet eller uventet dødsfald fører med sig.

Lad os stå for det praktiske

Som fagligt uddannede bedemænd står vi til rådighed hele døgnet med rådgivning og vejledning og vi tager os af alle de praktiske og formelle ting, som I har behov for hjælp til. Ved samtaler i hjemmet eller på vores kontor aftaler vi, hvad I ønsker, vi skal stå for. Vi kan eksempelvis hjælpe med følgende:

  • Anmeldelse af dødsfald til begravelsesmyndigheden og ansøgning om begravelseshjælp
  • Kontakt til kirkekontor, præst og kirkegård/krematorium
  • Udformning af dødsannonce og indrykning, kistepynt, kirkepynt og kranse
  • Kistelægning og udsyngning fra hjemmet/plejehjem/sygehus
  • Bestilling af kaffebord, salmeblade o.s.v.
  • Transport af urne fra krematoriet til kirkegård
  • Spredning af aske over havet
  • Kontakt til fagforening, sygeforsikring m.v.

 

Stort sortiment

Vi tilbyder et stort udvalg af kister og urner i forskellige farver og materialer, så I kan skabe en smuk ramme om den afsked, I ønsker. Derudover har vi et omfattende sortiment af gravsten og finder I ikke den helt rette, er vores dygtige stenhuggere klar til at hjælpe med en helt særlig individuel løsning. Vi udfører endvidere specialløsninger som trapper, vaser, bordplader og skulpturer.

Nyttige guides

“Når nogen dør” er en brochure, hvor du kan finde svar på mange af de spørgsmål, der rejser sig i forbindelse med et dødsfald.

“Guide for efterladte” giver dig et samlet overblik over de mange forskellige services og ydelser, du som pårørende skal tage stilling til i forbindelse med din samtale med en bedemand.

Klik på knapperne herunder for at hente PDF.

Når nogen dør Guide for efterladte
Kontakt os

Døgntelefon

Tlf. +45 98 90 15 11
24 timers vagttelefon året rundt

Firmainfo

CVR 30522613
Bank: Spar Nord
Kontonr. 9046-2055701866

Send os en mail

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig. Ring på tlf. +45 98 90 15 11 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha
Vagttelefon

Vagttelefon

Har du mistet en af dine kære i Pandrup eller omegn, så kan vi hele døgnet træffes på telefon

Omsorg

Ved dødsfald

Som pårørende skal man tage stilling til mange spørgsmål. Hos Baggesen Begravelsesforretning hjælper vi med rådgivning og samtale og tager hånd om alle de praktiske forhold.

Kiste

Sortiment

Ved begravelse og bisættelse tilbyder vi et stort udvalg af kister og urner i flere materialer og farver og er behjælpelige med blomstervalg til kiste, kirke og ceremoni.

Stenhuggeri

Stenhuggeri

Vi samarbejder med Danske Stenhuggerier og har stenudstilling/-salg i Hjørring, Brønderslev og Pandrup.