Bedemand Hirtshals

Døden kan komme pludseligt eller ventet. Ved enhver afsked er der, ud over sorg og savn, vigtige afgørelser, som skal træffes. Skal det være begravelse eller bisættelse med kremation? Hvem gør hvad? Her kommer vores årelange erfaring jer som pårørende til gode.

Respektfuld rådgivning

Når vi mister én af vores nærmeste, skal der tages stilling til en lang række spørgsmål. En faguddannet bedemand er et godt valg, når behovet for hjælp opstår. Vi tilbyder samtale og rådgivning på vores kontor eller i eget hjem, hvor vi gennemgår og aftaler det forløb, som passer til jeres behov og ønsker.

Vi kan blandt andet hjælpe med: 

  • Anmeldelse af dødsfald til begravelsesmyndigheden og ansøgning om begravelseshjælp
  • Kontakt til kirkekontor, præst og kirkegård/krematorium
  • Udformning af dødsannonce og indrykning, kistepynt, kirkepynt og kranse
  • Kistelægning og udsyngning fra hjemmet/plejehjem/sygehus
  • Bestilling af kaffebord, salmeblade o.s.v.
  • Transport af urne fra krematoriet til kirkegård
  • Spredning af aske over havet
  • Kontakt til fagforening, sygeforsikring m.v.


Kister og urner

At vælge en kiste eller en urne er et personligt valg. Her giver vi grundig og saglig vejledning, så I ender med den rette beslutning for jer. Vi har et stort sortiment af kister og urner i forskellige materialer og farver og et alsidigt udvalg af gravsten.

Hvis den ønskede sten ikke er i vores udvalg, er vores erfarne stenhuggere klar til at løse opgaven efter jeres ønske. Vi laver også specialløsninger som trapper, bordplader, skulpturer m.m.

Nyttige guides

“Når nogen dør” er en brochure, hvor du kan finde svar på mange af de spørgsmål, der rejser sig i forbindelse med et dødsfald.

“Guide for efterladte” giver dig et samlet overblik over de mange forskellige services og ydelser, du som pårørende skal tage stilling til i forbindelse med din samtale med en bedemand.

Klik på knapperne herunder for at hente PDF.

Når nogen dør Guide for efterladte
Kontakt os

Døgntelefon

Tlf. +45 98 90 15 11
24 timers vagttelefon året rundt

Firmainfo

CVR 30522613
Bank: Spar Nord
Kontonr. 9046-2055701866

Send os en mail

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig. Ring på tlf. +45 98 90 15 11 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha
Vagttelefon

Vagttelefon

Har du mistet en af dine nærmeste i Hirtshals eller omegn, så kan vi hele døgnet træffes på telefon

Omsorg

Ved dødsfald

Som pårørende skal man tage stilling til mange spørgsmål. Hos Baggesen Begravelsesforretning hjælper vi med rådgivning og samtale og tager hånd om alle de praktiske forhold.

Kiste

Sortiment

Ved begravelse og bisættelse tilbyder vi et stort udvalg af kister og urner i flere materialer og farver og er behjælpelige med blomstervalg til kiste, kirke og ceremoni.

Stenhuggeri

Stenhuggeri

Vi samarbejder med Danske Stenhuggerier og har stenudstilling/-salg i Hjørring, Brønderslev og Pandrup.