Bedemand Brønderslev

Har du mistet én af dine nærmeste, er vi som uddannede bedemænd hos Baggesen Begravelsesforretning til rådighed hele døgnet for at hjælpe dig i Brønderslev og opland. Når man mister, ventet eller pludseligt, skal der oven i sorgen og savnet tages stilling til en lang række praktiske spørgsmål. Skal det være begravelse eller bisættelse med efterfølgende urnenedsættelse eller askespredning over havet?

Respektfuld rådgivning

Vi er som uddannede bedemænd klædt fagligt bedst muligt på til rådgivning og vejledning, hvor det aftales, hvordan der skal tages hånd om de praktiske ting. Samtalen vedrørende begravelse eller bisættelse kan foregå i eget hjem eller på vores kontor – også weekend, aften og helligdag.

En bedemand hjælper bl.a. med:

  • Anmeldelse af dødsfald til begravelsesmyndigheden og ansøgning om begravelseshjælp
  • Kontakt til kirkekontor, præst og kirkegård/krematorium
  • Udformning af dødsannonce og indrykning, kistepynt, kirkepynt og kranse
  • Kistelægning og udsyngning fra hjemmet/plejehjem/sygehus
  • Bestilling af kaffebord, salmeblade o.s.v.
  • Transport af urne fra krematoriet til kirkegård
  • Spredning af aske over havet
  • Kontakt til fagforening, sygeforsikring m.v.

 

Kister og urner

Det er godt at få taget smukt afsked, så I efterfølgende på en særlig måde kan bære mindet om jeres kære med videre.

Vi har et stort udvalg af kister og urner i forskellige materialer og farver, ligesom vi har et stort udvalg af smukke gravsten. Finder I ikke den gravsten, der matcher jeres behov, så er vores dygtige stenhuggere klar til at opfylde jeres ønsker om en individuel løsning. Også specialopgaver udføres som for eksempel udsmykning, brugsting eller andet.

 

Vi er med hele vejen

 

I svære stunder står vi ved din side med nærvær, omsorg og respekt. Vi er et dedikeret bedemandsfirma beliggende i hjertet af Brønderslev, og vi forstår vigtigheden af at skabe en tryg og indkluderende atmosfære for dig og dine kære. Vores mål er at lette byrden i en tid præget af sorg og tab, og vi går langt for at sikre, at du føler dig støttet i hele processen.

 

Vores erfarne team af bedemænd er her for at lytte til dine ønsker og behov, og vi skræddersyr hver eneste ceremoni, så den afspejler den afdødes liv og personlighed. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse, en mindeværdig bisættelse eller en helt særlig ceremoni, er vi her for at hjælpe dig med at arrangere en værdig afsked.

 

Vi tror på, at respekt og indlevelse er hjørnestenene i vores arbejde. Vi tager os tid til at lytte til dine tanker og følelser, og vi stræber efter at skabe en atmosfære af ro og trøst, hvor du og din familie kan mindes og ære den afdøde på jeres egne præmisser.

Udover at hjælpe med at arrangere begravelsen eller bisættelsen, kan vi også stå til rådighed med rådgivning om alt fra gravsten og blomster til valg af musik og mindesamvær. Vi ønsker at tage så mange praktiske bekymringer fra dig som muligt, så du kan fokusere på at mindes og sørge.

 

Vi er stolte af at betjene Brønderslev og det omkringliggende samfund med respekt og professionalisme. Uanset tro, kultur eller ønsker, er vi her for at støtte dig i denne vanskelige tid. Kontakt os når som helst for en fortrolig samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Nyttige guides

“Når nogen dør” er en brochure, hvor du kan finde svar på mange af de spørgsmål, der rejser sig i forbindelse med et dødsfald.

“Guide for efterladte” giver dig et samlet overblik over de mange forskellige services og ydelser, du som pårørende skal tage stilling til i forbindelse med din samtale med en bedemand.

Klik på knapperne herunder for at hente PDF.

Når nogen dør Guide for efterladte
Kontakt os

Døgntelefon

Tlf. +45 98 90 15 11

24 timers vagttelefon året rundt

Firmainfo

CVR 30522613
Bank: Spar Nord
Kontonr. 9046-2055701866

Send os en mail

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig. Ring på tlf. +45 98 90 15 11 eller udfyld nedenstående kontaktformular, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha
Vagttelefon

Vagttelefon

Har du mistet en af dine kære i Brønderslev eller omegn, så kan vi hele døgnet træffes på telefon

Omsorg

Ved dødsfald

Som pårørende skal man tage stilling til mange spørgsmål. Hos Baggesen Begravelsesforretning hjælper vi med rådgivning og samtale og tager hånd om alle de praktiske forhold.

Kiste

Sortiment

Ved begravelse og bisættelse tilbyder vi et stort udvalg af kister og urner i flere materialer og farver og er behjælpelige med blomstervalg til kiste, kirke og ceremoni.

Stenhuggeri

Stenhuggeri

Vi samarbejder med Danske Stenhuggerier og har stenudstilling/-salg i Hjørring, Brønderslev og Pandrup.